Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ručno rađeni, unikatni stalci za drva po cijeni od 99KM.

Narudžbe na telefon 052/304-050 ili na email [email protected]
... Prikaži višePrikaži manje

1 sedmica prije
Cromex d.o.o. Prijedor

Cromex doo u Austriji 🙂 ... Prikaži višePrikaži manje

Cromex doo u Austriji :)Image attachment
2 sedmica prije
Cromex d.o.o. Prijedor

Somewhere in EU...

Ponosni 🙂
... Prikaži višePrikaži manje

3 sedmica prije
Cromex d.o.o. Prijedor

Sutra se u Sarajevu održava konferencija "Razvoj radne snage" koju organizuje USAID WHAM.

Direktor Cromex doo, Enes Pehlić će, kao jedan od učesnika, imati priliku da iskaže svoje mišljenje i prijedloge na aktuelne teme razvoja radne snage u BIH.

Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo imati priliku da iskustva razmjenimo sa ljudima poput Fuada Ćurčića WHAM COP, gosp. Courtney Chubb direktoricom misije USAID, Isabel Rapp iz GIZ, Sašom Trivićem iz Unije poslodavaca RS, Mladenom Pandurevićem iz Udruženja poslodavaca FBIH te Jasminom Badžakom iz veoma uspješnog Eurosjaja.
... Prikaži višePrikaži manje

Sutra se u Sarajevu održava konferencija Razvoj radne snage koju organizuje USAID WHAM. Direktor Cromex doo, Enes Pehlić će, kao jedan od učesnika, imati priliku da iskaže svoje mišljenje i prijedloge na aktuelne teme razvoja radne snage u BIH.Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo imati priliku da iskustva razmjenimo sa ljudima poput Fuada Ćurčića WHAM COP, gosp. Courtney Chubb direktoricom misije USAID, Isabel Rapp iz GIZ, Sašom Trivićem iz Unije poslodavaca RS, Mladenom Pandurevićem iz Udruženja poslodavaca FBIH te Jasminom Badžakom iz veoma uspješnog Eurosjaja.
Učitaj više objava